Për çka do të mbahet mend 23 marsi 2022?

Për çka do të mbahet mend 23 marsi 2022?

Gazeta Nacionale

Droni mbi Mitrovicë, vdekja e Albright e ‘saga’ me Vokrrin dhe FFK-në, kryengjarjet e 23 marsit

1