Një Qeveri praktikanësh apo profesionistësh në bërje?

Një Qeveri praktikanësh apo profesionistësh në bërje?

Gentiana Hasani

Gazetarja e Nacionales, Gentiana Hasani, analizon me Gazmir Racin punën një vjeçare të Qeverisë Kurti. Raci është i diplomuar në Fakultetin e Shkencave Politike dhe Administratës Publike në Prishtinë dhe në këtë podcast analizon punën e Qeverisë gjatë këtij viti. Ky episod është pjesë e serisë së diskutimeve dhe analizave me personalitete te ndryshme mbi punën njëvjeçare të Qeverisë Kurti. Raci flet në këtë podcast për pritjet e popullit për Qeverinë e Albin Kurtit dhe premtimet të cilat i ka mbajtur ose jo.

1