"Lufta akademike" ruso-ukrainase kundër dhe pro Kosovës

"Lufta akademike" ruso-ukrainase kundër dhe pro Kosovës

Gazeta Nacionale

Në këtë podcast do të dëgjoni një përmbledhje të një përballjeje të dy akademikëve, njëri rus e tjetri ukrainas, në lidhje me luftën në Ukrianë dhe lidhjen e kësaj lufte me Serbinë dhe Kosovën,

1