“Knockin’ on heaven’s door” - Sveçla dhe Konjufca ndërrojnë 'bravën e zyrës'

“Knockin’ on heaven’s door” - Sveçla dhe Konjufca ndërrojnë 'bravën e zyrës'

Shkëlqim Beqiri

Më 3 prill, gazetari i Nacionales, Shkëlqim Beqiri raportoi se si ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sfeçla, dhe kryetari i parlamentit, Glauk Konjufca, i kanë mbyllur zyret e tyre për të gjithë ata që nuk janë pjesë e kabinetit të këtyre dy zyrtarëve. Meqenëse as zyra e Kuvendit e as zyra e Ministrisë nuk kanë treguar për arsyen pse ia kanë ndërru “braven” zyreve ne vendosem të flasim për disa prej arsyeve të mundshme? 

1