Rrëfime tmerri nga masakra ruse në Bucha

Rrëfime tmerri nga masakra ruse në Bucha

Nasuf Abdyli

“Vokzalnaya”, rruga nga stacioni i trenit drejt qendrës së qytezës, është shembull tmerrues për atë se si Bucha është shndërruar në një simbol të zymtë të dhunës dhe brutalitetit të luftës në Ukrainë.

Përkthyer nga The Independent

1