A duhet të legalizohet kanabisi?

A duhet të legalizohet kanabisi?

Burim Pacolli

Në krye të Kosovës është një kryeministër interesant si Albin Kurti, i cili udhëheq një parti politike të majtë, madje progresive të majtë. Partitë e majta progresive janë më mendjehapura kudo në botë, dhe shumica prej tyre e mbështesin legalizimin e barit.

Shkruar nga Burim Pacolli, lexuar nga Trina Zuka e Vullnet Krasniqi. 

1