Çka mendojnë adolshentët për temat politike?

Çka mendojnë adolshentët për temat politike?

Kreshnik Beqiri

Gazetari më i ri i Nacionales, Kreshnik Beqiri (17 vjeç), flet me të rinjtë e gjeneratës së tij mbi politikën dhe bashkimin kombëtar.

1