Deputeti homofob e heq "kara-n" prej mbiemrit

Deputeti homofob e heq "kara-n" prej mbiemrit

Burim Pacolli

Kur kryeparalamentari, zotëri Glauk Konjufca delegoi fjalën për deputetin në seancën e sotme, iu drejtua me Burim Meta, për çudinë e disave që po e përcillnin, por jo edhe timen, pasi nuk kisha ide çka po ndodhte në seancë. Me dëgjuese në vesh, në redaksi, po mundohesha të gjeja inspirim për temën e radhës. Më vonë u njoftova me zhvillimin dhe m'u delegua detyra të kontaktoja me zotëri Metën. Ky i fundit ishte bashkëpunues dhe konstruktiv gjatë kontaktit, teksa iu drejtova:

"Desha të pyes në lidhje me raportimet e sotit që kishin të bënin me ndryshimin e mbiemrit tuaj. Cila ka qenë arsyeja që ju shtyu të ndryshonit mbiemrin?"

1