"Krejt me aktakuza, Drejt në Gjykata" - Zyrtarët e VV-së që kanë telashe me ligjin

"Krejt me aktakuza, Drejt në Gjykata" - Zyrtarët e VV-së që kanë telashe me ligjin

Shkëlqim Beqiri

“Nuk do të kemi në qeveri ministra me aktakuza edhe pse më vjen keq për zyrtarin që e kam emëruar drejtor të zyrës për komunitete në ZKM Nenad Rashiq, i cili njëmend ka një aktakuzë. Por mos të harrojmë se prokuroria është pasive aty ku duhet më së shumti e është aktive aty ku s’ka prioritet realisht për drejtësinë”, vazhdonte fjalën e tij lideri më i pushtetshëm i të gjitha kohërave në Kosovë.

Tani kur vendi po udhëhiqet prej tij dhe aktakuzat në qeverisjen e tij po ‘vlojnë’, Kurti s’flet dhe s’merr masa për lirimin e vetes nga premtimi dhe lirimin e ministrave me aktakuza nga qeverisja e tij.

1