Pasioni për ta dënuar Thaçin është serb, ligjet janë të Kosovës

Pasioni për ta dënuar Thaçin është serb, ligjet janë të Kosovës

Berat Buzhala

Po ta kishte vrarë dikush Dick Marty-in, ka mundësi që edhe vetë do ta kisha besuar që këtë e kanë bërë shqiptarët. Vrasja e tij do të kishte qenë akti i fundit i një skenari të Shërbimit Sekret Serb për ta njollosur përfundimisht UÇK-në. Kemi shpëtuar për pak, por as kjo nuk i mjafton Qeverisë dhe Presidencës që të flasin. Në rastin e gjykimit kundër krerëve të UÇK-së çdo gjë është serbe, përveç ligjeve që janë të Kosovës. Iniciativa është ruso-serbe. Faktet janë serbe. Pasioni për hakmarrje është serb. 

1