Kultura e Heshtjes në estradën kosovare - pse po heshtin për rastin e Gjikos?

Kultura e Heshtjes në estradën kosovare - pse po heshtin për rastin e Gjikos?

Vullnet Krasniqi

Nëse reagoni mund të humbisni një mik ose bashkëpunëtor pune. Por nëse heshtni, ju po e normalizoni dhe po pajtoheni me dhunën dhe përdorimin seksual të të miturve. Por kjo nuk do të zgjasë. Dikur, një gjeneratë do të vijë, dhe do t'ju gjykojë e do të kërkojë prej jush llogari. Ose se paku do t'ju bëjë horë. Ashtu qysh e meritoni.

1