A po dalin kundër Vuçiqit grupet e kontrabandës në Veri?

A po dalin kundër Vuçiqit grupet e kontrabandës në Veri?

Gazeta Nacionale

Policët tanë janë sulmuar me plumba, gurë, mjete piroteknike dhe/ose gjësende të tjera. Në fakt, sulmi i mbrëmshëm ende është nën hetime dhe nuk dihet nëse ishte i drejtuar kah policët tanë apo ndaj tjetërkujt në veçanti. Sidoqoftë, dihet se ndodhi në Lagjen e Boshnjakëve, vendbanimin me shumicë shqiptare në Mitrovicën e Veriut. Dihet se ndodhi pikërisht pas sulmeve të vazhdueshme ndaj policëve tanë gjatë kësaj jave.

Por, pse veriu i vendit papritmas u bë më fragjil?

1