“Një grua 30-vjeçare e pamartuar në shpi këqyret si barrë” - Martesa si instrument dhune

“Një grua 30-vjeçare e pamartuar në shpi këqyret si barrë” - Martesa si instrument dhune

Besnik Kallaba

Në këtë podcast-bisedë mes Besnik Kallabës dhe Kadriut, flitet për atë se si “gruaja instrumentalizohet për teke të burrit”, dhe për temat që flitet shumë pak sikurse “përdhunimi martesor”. 

1