Për ata që pushojnë të hënën: Ja një film erotik/horror i sapodalë që vlen të shikohet

Për ata që pushojnë të hënën: Ja një film erotik/horror i sapodalë që vlen të shikohet

Gazeta Nacionale

'Bobby' dhe 'Jackson' janë dy aktorët që do ta jetësojnë projektin, me pjesëmarrjen e tyre në atë që feja e etiketon si mëkat të rëndë. Gjithçka përcillet me një atmosferë brilante të vendosur nga regjisori, po flasim për regjisorin e vërtetë të filmit 'X', Ti West, i cili me ngulm vendos disponimin e viteve të 70-ta me fotografinë dhe veshjet karakterizuese për atë periudhë.

1