<b></b> Ukraina: Ne vramë 20.900 ushtarë rusë

Ukraina: Ne vramë 20.900 ushtarë rusë

20.04.2022 16:29

Ukraina kë publikaur një raport të ri mbi humbjet ruse gjate pushtimit.

Sipas të dhënave të tyre, ata pretendojnë se kanë vrarë rreth 20.900 ushtarë rusë që nga fillimi i pushtimit më 24 shkurt.

Poashtu, ukrainasit deklarojnë se deri më tani kanë rrëzuar 171 avionë, 150 helikopterë dhe kanë shkatërruar 815 tanke, 2087 transportues të blinduar, 391 sisteme atrilerie, 136 raketahedhëse me shumë fuci, 8 anije dhe 76 tanke karburanti.

Ky informacion nuk është verifikuar në mënyrë të pavarur. /Nacionale/

 

Tjera nga autori:
1