<b></b> Kievi ekspozon për publikun tanket e shkatërruara ruse

Kievi ekspozon për publikun tanket e shkatërruara ruse

22.05.2022 17:58

Pas tërheqjes së trupave ruse nga kryeqyteti ukrainas, tani Kievi ka ekspozuar në një shesh tanket e shkatërruara ruse gjatë luftimeve në kryeqytet.

Më poshtë ju sjellim fotografi të tankeve dhe automjeteve të cilat janë shfaqur në sheshin Mykhailivska, Kiev.

Tjera nga autori:
1