<b></b> Ministri “i lodhët” ukrainas ua tregon Macronit, Scholzit e Draghit hartën e para tre muajve

Ministri “i lodhët” ukrainas ua tregon Macronit, Scholzit e Draghit hartën e para tre muajve

16.06.2022 13:27

Vizita e udhëheqësve të tri ekonomive më të mëdha të BE-së në Ukrainë është bërë lajmi kryesor i ditës në botë. Sidoqoftë, si duket, vizitën e tyre nuk e ka marrë fort seriozisht ministri ukrainas për Komunitete dhe Zhvillim të Territoreve, Oleksiy Chernyshov.

Në një fotografi të publikuar nga agjencia “Reuters”, ky ministër shihet duke shfaqur para presidentit francez, kancelarit gjerman e kryeministrit italian një hartë me territoret e pushtuara deri më 20 mars, siç shkruhet në krye të letrës ku është shtypur harta.

Tjera nga autori:
1