<b></b> Momenti kur tanku ukrainas shkel mbi mina të montuara nga Ukraina dhe shkatërrohet

Momenti kur tanku ukrainas shkel mbi mina të montuara nga Ukraina dhe shkatërrohet

17.05.2022 17:29

Pamjet që do ti shihni më poshtë tregojnë një moment mjaft interesant kur një tank rus shkatërrohet i tëri.

Trupat ukrainase po tregojnë një strategji të jashtëzakonshme.

Ata po përballen me një nga ushtritë më të fuqishme në botë, por në terren ajo ushtri po duket sikur një grup i vogël ushtarës që po pësojnë humbje të madhe dhe po ikin nga vendluftimi.

Ukraina po lufton më shumë zgjuarsi. Ata po e godasin armikun ku ata nuk e presin.

Pamjet që janë shpërnda në Tëitter tregojnë një tank rus të shkatërruar pasi ka shkelur në një minë të vendosur nga ushtria ukrainase, pastaj aty vjen edhe një tank tjetër.

Në përpjekje që ai të mos shkel aty, tanku tenton të devijojë rrugën dhe të vazhdojë tutje.

Por ai shkel në një minë tjetër të montuar nga ushtria ukrainase.

Tanku shkatërrohet i tëri. Ushtria ukrainase nuk e ka treguar vendin se ku ka ndodhur ky sulm. /Nacionale/

Tjera nga autori:
1