<b></b> Navalni u përgjigj: Më transferuan në burgun më të rreptë

Navalni u përgjigj: Më transferuan në burgun më të rreptë

15.06.2022 22:08

Alexey Navalny, armiku politik i Vladimir Putin, ka zbuluar në Telegram se ku ndodhet. Ai tha se ishte transferuar në një burg tjetër dhe ishte në karantinë.

Ai në Telegram ka shkruar se është transferuar në burgun IK-6, i cili është i siguruar maksimalisht, transmeton AP. Burgu ndodhet në fshatin Melekovo në rajonin e Vladimirit, rreth 250 kilometra në lindje të Moskës.

Burgu i Navalny tani është 150 kilometra nga burgu i rreptë rus në qytetin e Pokrovës. Të burgosurit duhet të qëndrojnë në atë burg për orë të tëra. 

"Udhëtimi im hapësinor vazhdon. Unë po lëviz nga një vend në tjetrin. Jam i burgosur në burgun më të rreptë dhe jam në karantinë", ka shkruar Navalni, por nuk ka treguar se cilat ishin kushtet në burg.

Navalny u zhduk nga burgu ku u ndalua dje dhe ekipi i tij tha se nuk e dinin se ku ndodhej. Navalny u arrestua vitin e kaluar kur u kthye nga trajtimi në Gjermani ku përfundoi pasi u helmua nga një fillestar. /Nacionale/

 

Tjera nga autori:
1