<b></b> Trupat ruse vrapojnë për të shpëtuar jetën e tyre mes bombardimeve nga ushtria ukrainase

Trupat ruse vrapojnë për të shpëtuar jetën e tyre mes bombardimeve nga ushtria ukrainase

17.05.2022 16:31

Trupat ruse vrapojnë për të shpëtuar jetën e tyre duke braktisur pajisjet e tyre dhe ikin në këmbë pasi një sulm artilerie shkatërroi pozicionin e tyre të fshehur, thonë udhëheqësit ushtarakë ukrainas.

Video e sulmit tregon trupat ruse dhe forca të blinduara në atë që duket të jetë një gropë natyrore.

Por brenda pak minutash, pozicioni i tyre kthehet në tym dhe zjarr pasi trupat ruse braktisin pajisjet e tyre ushtarake për t'i shpëtuar bombardimeve.

Disa ushtarë mund të shihen duke vrapuar ndërsa zjarri kaplon kampin pas tyre.

Kamionë dhe automjete të blinduara mund të shihen të braktisura në përpjekje për të shpëtuar.

Newsflash mori videon nga Brigada e 28-të e Veçantë e Mekanizuar e quajtur pas Kalorësve të Fushatës së Parë Dimërore të dielën, 15 maj 2022.

Brigada, e cila është një formacion i Forcave Tokësore të Ukrainës, nuk zbuloi se ku në Ukrainë janë filmuar pamjet. /Nacionale/

Tjera nga autori:
1