<b></b> Vladimir Putin shihet duke u dridhur në videon e fundit

Vladimir Putin shihet duke u dridhur në videon e fundit

14.06.2022 16:54

Vladimir Putin u pa edhe një herë duke u dridhur dhe duke luftuar për të qëndruar në këmbë gjatë një ceremonie çmimesh në Kremlin – duke ndezur pyetje të reja rreth rënies së mundshme të shëndetit të udhëheqësit rus.

Videoja kapi presidentin duke u shfaqur i paqëndrueshëm, duke u lëkundur përpara dhe mbrapa, pasi ai i dha kineastit Nikita Mikhailov Çmimin Shtetëror të Federatës Ruse të dielën, raportoi Express i Mbretërisë së Bashkuar.

Putin, 69 vjeç, gjithashtu tundi këmbët teksa qëndronte pranë podiumit.

Pamjet alarmante u shfaqën pasi mjekët e tij thuhet se e këshilluan atë të mos bënte asnjë paraqitje "të gjatë" publike për shkak të  "shëndetit të tij të paqëndrueshëm".

Pretendimi u bë në kanalin Telegram General SVR, i cili supozohet se drejtohet nga një burim ushtarak i Kremlinit.

Llogaria pretendonte javën e kaluar se Putini dukej se u sëmur, pasi u shfaq në video me këshilltarët disa ditë më parë.

Putini thuhet vuan nga kanceri, sëmundja e Parkinsonit ose demenca në fazat e hershme.

"Putini është padyshim i sëmurë", tha një zyrtar nga zyra e Drejtorit të Inteligjencës Kombëtare për Newsweek së fundmi, ndërsa vuri në dukje, "nëse ai do të vdesë së shpejti është thjesht spekulim".

Komuniteti i inteligjencës gjithashtu thuhet se beson se Putini është gjithnjë e më paranojak për mbajtjen e tij në pushtet – dhe se ai mund t'i ketë mbijetuar një atentati në mars. /Nacionale/

Tjera nga autori:
1