<b></b> Gazeta e njohur italiane e vlerëson me notë të dobët paraqitjen e Ronelës

Gazeta e njohur italiane e vlerëson me notë të dobët paraqitjen e Ronelës

10.05.2022 22:54

Gazeta "Corriere Sella Sera" ka reaguar jo shumë e impresionuar nga ajo që pa në performancën hapëse të natës së parë gjysmëfinale në Eurovizion.

Ajo e ka vlerësuar nga 1/10 me notën 4 paraqitjen e Ronelës, teksa ka shkruar:

"Reggaeton dhe folklor ballkanik. Dikush t’na japë menjëherë antidotën. Nëse nuk ju mjafton çfarë keni parë në transmetim direkt televiziv, atëherë shkoni për ta gjetur videon në YouTube.

Një fantazi mesjetare e Game Of Thrones, për ta rrëfyer një histori të dashurive sekrete, tradhtisë, seksit dhe gjakut. Zë i fuqishëm, por jo gjithmonë i përqendruar.

Ronela ndër të tjera dorën në zonën time që Eurovision ia kishte censuruar (por, vallë Michael Jacksonin dhe Madonnan i njohin këta?) prapëseprapë e vendosi."

Tjera nga autori:
1