<b>Gjithçka</b> që do të shohim në ‘Netflix’ gjatë qershorit 2022

Gjithçka që do të shohim në ‘Netflix’ gjatë qershorit 2022

06.06.2022 18:29

‘Netflix’ po futet në muajin e Krenarisë dhe fillimin e verës me një mori materialesh të reja, ku përfshihet sezoni i tretë i ‘The Umbrella Academy’ dhe një mori specialesh të regjistruara nga festivali “Netflix Is a Joke” i transmetuesit, duke përfshirë "Stand Out: An LGBTQ+ Celebration ”, i cili përmban një mori të të goditurve rëndë nga bota e komedisë ‘queer’.

Më 1 qershor, ‘Netflixi’ do të fillojë me një rrjet të gjërë të filmave, përfshirë tre filmat e parë të “Mission Impossible”, klasikun e vitit 1989 “Street Magnolias”, “Titanic”-un e James Cameroon, “The Amazing Spider-Man” dhe “National Lampoon’s Christmas Vacation”.

Kontenti ‘queer’, që do t’i bashkohet platformës këtë muaj, do të përmbajë stand-up komedinë e Joel Kim Booster, drama-serinë polake “Queen” dhe filmin e pavarur të vitit 2019, “Straight Up”.

Materiale tjera të muajit qershor përfshijnë premierën e Jennifer Lopezit me dokumentarin “Halftime”, “Sing 2” dhe pjesë të veçanta komike me protagonistë Bill Burr, David Letterman, Pete Davidson, Amy Schumer, Lily Tomlin dhe Jane Fonda. Sezoni i gjashtë dhe i fundit i “Peaky Blinders” do ta ketë premirën më 10 qershor, ndërsa sezoni i 18 i “Grey’s Anatomy” do të lansohet më 25 qershor.Origjinale të tjera të Netflix që debutojnë në qershor, përfshijnë serialin komik të udhëhequr nga Melissa McCarthy "God’s Favorite Idiot", filmi triller "Spiderhead", ku luajnë Miles Teller dhe Chris Hemsworth, filmin e ri të Adam Sandler "Hustle" dhe filmin komedi me Rowan Atkinson. "Njeriu kundër bletës".

Shikoni listën e plotë më poshtë:

1 qershor
“Anchorman: The Legend of Ron Burgundy”
“Dear John”
“Dumb and Dumber”
“Edge of Seventeen”
“Eraser”
“His Dark Materials: The Golden Compass”
“Iluzja / Illusion”
“Lean on Me”
“Léon: The Professional”
“Life as We Know It”
“Mission: Impossible”
“Mission: Impossible II”
“Mission: Impossible – Ghost Protocol”
“Mr. Bean’s Holiday”
“National Lampoon’s Christmas Vacation”
“Soul Plane”
“Steel Magnolias”
“The Amazing Spider-Man”
“The Boy”
“The Departed”
“The Fighter”
“The Girl Next Door”
“The Hurt Locker”
“The Players Club”
“Titanic”
“Troy”
“Vegas Vacation”
“We Die Young”
“We Are Marshall”

2 qershor
“#ABTalks” (Season 2)
“Bashar Shorts” (Season 1)
“Borgen: Power and Glory” (Season 1)
“Change Days” (Season 1)
“Detak” / “Heartbeat”
“Plastic Island” / “Pulau Plastik”
“Story Of Dinda: Second Chance of Happiness”
“The DUFF”

3 qershor
“As The Crow Flies” (Season 1)
“Floor is Lava” (Season 2)
“Interceptor”
“Legacies” (Season 4)
“Mr. Good: Cop or Crook?” (Season 1)
“Surviving Summer” (Season 1)
“The Perfect Mother” (Season 1)
“Two Summers” (Season 1)

5 qershor
“Straight Up”

6 qershor
“Action Pack” (Season 2)
“Bill Burr Presents: Friends Who Kill”

7 qershor
“That’s My Time with David Letterman” (Part 1)

8 qershor
“Baby Fever” (Season 1)
“El Paseo 6”
“Gladbeck: The Hostage Crisis”
“Hustle”
“Keep Sweet Pray and Obey”

9 qershor
“Rhythm + Flow Nouvelle Ecole” (Season 1)
“Stand Out: An LGBTQ+ Celebration”

10 qershor
“Breaded Life”
“Closet Monster”
“Chickenhare and the Hamster of Darkness”
“Dirty Daddy: A Tribute to Bob Saget”
“First Kill” (Season 1)
“Intimacy” (Season 1)
“Peaky Blinders” (Season 6)
“Top Gear” (Seasons 27 and 28)
“Trees of Peace”
“Vice”

11 qershor
“Amy Schumer’s Parental Advisory”

12 qershor
“That’s My Time with David Letterman” (Part 2)

13 qershor
“Charlie’s Colorforms City”
“Pete Davidson Presents: The Best Friends”
“Who We Are: A Chronicle of Racism in America”

14 qershor
“Jane Fonda & Lily Tomlin: Ladies Night Live”
“Jennifer Lopez: Halftime”
“The Mole” (Seasons 3 and 4)

15 qershor
“Centauro”
“Front Cover”
“God’s Favorite Idiot” (Season 1)
“Heart Parade”
“Iron Chef: Quest for an Iron Legend” (Season 1)
“Maldivas” (Season 1)
“The Wrath of God”
“Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet”

16 qershor
“Dead End: Paranormal Park” (Season 1)
“Karma’s World Music Videos” (Volume 2)
“Love & Anarchy” (Season 2)
“Sing, Dance, Act: Kabuki featuring Toma Ikuta” (2022)
“Snoop Dogg’s F*cn Around Comedy Special” (2022)
“Speed Kills”
“Won’t You Be My Neighbor?”

17 qershor
“Rainbow High” (Season 2)
“She” (Season 2)
“Spiderhead”
“The Martha Mitchell Effect”
“The War Next-Door” (Season 2)
“You Don’t Know Me” (Season 1)

18 qershor
“Alchemy of Souls” (Season 1)
“Charmed” (Season 4)
“Spriggan” (Season 1)

19 qershor
“Civil: Ben Crump”
“It”

20 qershor
“Doom Of Love”
“Philomena”

21 qershor
“All That”(Seasons 2 and 3)
“Joel Kim Booster: Psychosexual”
“Kenan and Kel” (Seasons 1 and 2)
“Ned’s Declassified School Survival Guide” (Seasons 1 and 2)
“The Future Of… “(Season 1)

22 qershor
“Love & Gelato”
“One Piece” (Multiple Seasons)
“Sing 2”
“Snowflake Mountain” (Season 1)
“The Hidden Lives of Pets” (Season 1)
“The Mist”
“The Umbrella Academy” (Season 3)

23 qershor
“First Class” (Season 1)
“Queen” (Season 1)

24 qershor
“Angry Birds: Summer Madness” (Season 2)
“Legacies” (Season 4)
“Man Vs Bee” (Season 1)
“Money Heist: Korea – Joint Economic Area” (Season 1)

25 qershor
“Grey’s Anatomy” (Season 18)

26 qershor
“Best of the Festival”

27 qershor
“Cafe Minamdang” (Season 1)
“Chip and Potato: Chip’s Holiday”

28 qershor
“Blasted”

29 qershor
“Beauty”
“Extraordinary Attorney Woo” (Season 1)
“Pirate Gold of Adak Island” (Season 1)
“The Upshaws” (Season 2)

30 qershor
“Bastard!!” (Season 1)
“Mandela: Long Walk to Freedom”
“Sharkdog” (Season 2)

 

 

 

 

 

 

 

Tjera nga autori:
1