<b>Shqipëria</b> përshëndetet nga Eurovizioni, Ronela nuk kualifikohet në finale

Shqipëria përshëndetet nga Eurovizioni, Ronela nuk kualifikohet në finale

10.05.2022 23:13

Juria e Eurovizionit ka numëruar votat pasi përfunduan të gjitha performancat e gjysmëfinales së parë të Eurovizionit.

 

Ronela Hajati performoi e para në një paraqitje që nxiti shumë reagime, më së shumti zhgënjyese, e drejt të themi dhe eventualisht nuk arriti të sigurojë finalen e madhe.

 

"Corriere Della Sera" e vlerësoi me notën 4 paraqitjen e Ronelës.

 

Më poshtë, lista e dhjetë vendeve të para që sigurojnë finalen, sipas renditjes rëndom, jo për nga rëndom:

 

Zvicra

Armenia

Islanda

Lituania

Portugalia

Norvegjia

Greqia

Ukraina

Moldavia

Holanda

 

Me shpërthime të shumta kundër në Twitter, me kritika për zërin, performancën e me përqeshje për gjestet skenike, u përcoll një performancë për t'u harruar e Shqipërisë këtë vit.

 

Komentet e vetme të mira që mori Shqipëria, ishin tweetat pozitivë për prezentuesin Andri Xhahu. Pjesa tjetër, një tmerr që bombardoi rrjetet sociale.

 

Mund të themi se Shqipëria këtë herë u eleminua me meritë.

 

Në Gazetën Nacionale, bëmë një analizë të performancës së saj para se të dilte rezultati. Analizën e plotë mund ta lexoni këtu.

Tjera nga autori:
1