<b></b> Kosova përjeton inflacionin më të lartë që nga viti 2008

Kosova përjeton inflacionin më të lartë që nga viti 2008

11.05.2022 18:44

Agjencia e Statistikave të Kosovës publikoi të dhënat e saj të fundit për muajin prill të vitit 2022.

Sipas statistikave të tyrë, Kosova kishte një inflacion në rritje prej 1.5% në muaj dhe 11,2% në vit.

Sipas Agjencisë së Statistikave të Kosovës kjo tregon normën më të lartë të inflacionit që nga vitit 2008. /Nacionale/

Tjera nga autori:
1