<b></b> Turnamenti Global i CS:GO i organizuar nga kompanitë lidere të Esports me një Prize Pool prej 3,400,000 USD.

Turnamenti Global i CS:GO i organizuar nga kompanitë lidere të Esports me një Prize Pool prej 3,400,000 USD.

06.05.2022 17:06
 • Rrjeti Internacional i Turnamenteve i organizuar nga kompanite lider te Esports si FACEIT, Eden Esports, Relog Media, Black Molly Entertainment, Fantasy Expo dhe organizator regjional, nën udhëheqjen e GRID Esports.
 • Nje nga prize pool më të mëdha në histori të Esports - $3,300,000 USD e shpërndarë përgjatë rajoneve të Amerikës Veriore, Amerikës Jugore dhe në Europës.
 • Gjirafa është zgjedhur si partner regjional për Europën Jugore

GRID, platforma lidere e të dhënave ne Gaming, përkrah Turnament organziatorëve internacional që përfshin FACEIT dhe Eden Esports, kanë shpallur një CS:GO Tour të ri global me një nga prize pool më të medha ndonjëherë në CS:GO:  $3,400,000 USD.

The Champions of Champions Tour (CCT) do të filloj në Qershor 2022 dhe do të përfundoj me Global LAN Finale në Janar 2024.

Champions of Champions Tour (CCT) organizohet nga GRID dhe partnerët Fundamental dhe Regjional, që përbëhet nga kompanitë lidere të Industrisë.

Grid do të kontribuoj në shërbimin e menaxhimit të të dhënave për CCT, kurse secili nga partnerët Fundamental do të kontribuoj në organizimin e Turnamentit duke filluar nga produksioni i transmetimit, ekipit të operacioneve dhe relacioneve me talentet duke u siguruar që do të ofrojnë ekperiencën më të mirë për komunitetin lokal dhe fansat e CS:GO anë e mbanë botës.

Partnerët

Lista e partënerëve Fundamental

 • FACEIT: Operacionet e Ligës dhe platforma e Turnamentit në nivel Global
 • Eden Esports: Operacionet, Marketingu dhe shërbimet e Medias
 • Relog Media: Prodhimi i eventeve të Studios dhe Partner i transmetimit
 • Black Molly Entertainment:Prodhimi i Finales Global LAN dhe Partner për Europën Veriore
 • Fantasyexpo: Partneri kryesor i Transmetimit (Anglisht) dhe prodhimi i kontentit

Champions of Champions Tour  shtrihet ne tre regjione në Europë, Amerikën Jugore dhe Veriore. Secili nga regjionet do të ketë kontent lokal, të transmetuar në kanelet e partnerëve regjional të CCT të cilat janë zgjedhur bazuar në fokusin dhe ekpertizën e tyre ne Regjionet përkatëse. Për rajonin e Europës Jugore, CCT ka zgjedhur si partner Gjirafa.com.

Lista e plotë e Partnerëve Regjional të CCT:

 • Amerika Jugore: BTSBrasilTV
 • Amerika Veriore: FiReSPORTS
 • Europa Perendimore: Fragster
 • Europa Qëndrore: REPUBLEAGUE
 • Europa Lindore: Relog Media
 • Europa Jugore: Gjirafa
 • Europa Veriore: Black Molly Entertainment

"Misioni ynë është të ndërtojmë brenda ekosistemit profesional të CS:GO përmes niveleve të ndryshme, duke ofruar mundësi për talentet regjional dhe në ngritje të esports që të tregojnë vetën dhe të shkëlqejnë. Jemi të entuziasmuar të jemi partner me Lider të esports anë e mbanë botës për të mundësuar rritje të qëndrueshme të skenës dhe duke përkrahur profesionalzimin e industrisë tonë në tërësi" thotë Tom Warburton, COO i GRID Esports.

Format

CCT do të përfshijë turnamente regjional në regjionet e dizejnuara me ciklin e Kualifikimeve të hapura që i prijnë Online Series për një total të $1,800,000 USD Prize Pool përgjatë kësaj faze, gjithashtu, duke i prirë kualifikimit për fazën LAN të Tournamentit.

Ekipet do të mbledhin pikë gjatë performancës së tyre Online dhe LAN ne Turnament, si qëllim themelorë, sigurimin e vendit ne CCT Global Finals që do të mbahet në fillim të 2024.

Me shumë detaje për Champions of Champions Tour do të zbulohet gjatë javëve ne vijim duke përfshirë njoftimet për partnerët e rinj, partneritetet komerciale dhe strukturen e turnamentit.

Për Champions of Champions Tour

Champions of Champions Tour është kompleticioni i parë në skenën e CS:GO që do të organziohet në partneritet të kompanive Lidere ne Esports si FACEIT, Eden Esports, Relog Media, Black Molly Entertainment, Fantasy Exo dhe partnerët regjional dhe udhëhequr nga GRID Esports. Turnamenti është i shpërndarë në regjione unike në Amerikën Veriore, Amerikën Jugore dhe Europë ku turnamenti mbahet nga partnerë regjional. Champions of Champions Tour ofron një nga Prize Pool më të lartë në histori të Esports - $3,400,000 USD. Misioni ynë është të ndërtojmë brenda ekosistemit profesional të CS:GO përmes niveleve të ndryshme, duke ofruar mundësi për talentet regjional dhe në ngritje të esports që të tregojnë vetën dhe të shkëlqejnë - është mishërimi i karakterit dhe vlerave të komunitetit të esports.

Për më shumë informata, vizitioni website të Champions of Champions Tour: www.cctour.gg

Për pyetje rreth mediave ju lutem kontaktoni [email protected]

Tjera nga autori:
1