<b>Ftesë për aplikim/ </b>  Mirëmbajtja e pajisjeve të klimatizimit në objektet dhe dyqanet e IPKO-s

Ftesë për aplikim/ Mirëmbajtja e pajisjeve të klimatizimit në objektet dhe dyqanet e IPKO-s

21.04.2022 10:39

IPKO Telecommunications fton të interesuarit për aplikim/ofertim konkurues për “Mirëmbajtja e pajisjeve të klimatizimit në objektet dhe dyqanet e IPKO-s”. Dokumentacioni me kushtet e përgjithshme për aplikim/ofertim mund të tërhiqet prej datës 21 deri me 26 Prill 2022 në ndërtesën e IPKO-s në Rr. Zija Shemsiu nr.34, Ulpianë, Prishtinë.

Në rast të interesimit, ju mund ta dërgoni ofertën tuaj në adresën e poshtëshënuar, jo më larg se 29.04.2022, ora 11:00. Oferta duhet të jetë e futur në zarf/ambalazh sipas udhëzimeve të dokumentacionit me kushtet e përgjithshme për ofertim, dhe të shënohet qartë me titullin e qëllimit.

Tjera nga autori:
1