<b></b> Shpërthen dhuna në familje, për një javë 37 gra viktima

Shpërthen dhuna në familje, për një javë 37 gra viktima

19.06.2022 11:23

Dhuna në familje, nga java në javë ka filluar të bëhet edhe më shqetësuese. Kjo pasi që rastet e raportimit për këtë fenomen, po shkojnë duke u rritur.

Vetëm gjatë kësaj jave në qytete e fshatra të ndryshme të vendit, janë raportuar 40 raste të dhunës në familje. Ku thuajse në të gjitha rastet e lajmëruara, viktima të dhunës janë gratë.

Në raportin 24 orësh të policisë së Kosovës, veç gjatë ditës së sotme janë raportuar 10 raste.

8 nga këto raste janë kur gratë janë sulmuar fizikisht nga bashkëshortët e tyre. Ndërsa njëri rast, është kur djali ka sulmuar fizikisht prindërit e tij, si dhe një djalë tjetër ka sulmuar fizikisht nënën dhe dy motrat e tij.

Përderisa gjatë ditëve të tjera, në Prizren djali ka sulmuar fizikisht prindërit e tij, një tjetër nënë dhe motrat e tij.

Në Suharekë djali ka ushtruar dhunë ndaj babait të tij.

Në Zveçan, nënë ka raportuar se ia kanë sulmuar fizikisht dy djemë vajzën e saj.

Dhe një rast tjetër në Prishtinë, ku vajza dhe burri i saj kanë ushtruar dhunë fizike ndaj nënës në Prishtinë.

Raporti i plotë i PK-së:

19 qershor: Gruaja është sulmuar fizikisht nga bashkëshorti i saj/ Lipjan

19 qershor: Gruaja është sulmuar fizikisht nga bashkëshorti i saj/ Graqanicë

19 qershor: Gruaja është sulmuar fizikisht nga bashkëshorti i saj/ Obiliq

19 qershor: Gruaja është sulmuar fizikisht nga burri i saj/ Kaçanik

19 qershor: Djali ka sulmuar fizikisht prindërit e tij/ Prizren

19 qershor: Nëna dhe vajzat e saj janë sulmuar nga djali/ Prizren

19 qershor: Nëna është sulmuar fizikisht nga djali i saj/ Prizren

19 qershor: Gruaja është sulmuar fizikisht nga bashkëshorti/ Prizren

19 qershor: Gruaja është sulmuar fizikisht nga bashkëshorti i saj/ Gjakovë

19 qershor: Gruaja është sulmuar fizikisht nga burri i saj/ Mitrovicë

18 qershor: Djali ka shkaktuar dhunë në familjë/ Prizren

18 qershor: Burrë e grua janë përleshur mes vete/ Dragash

18 qershor: Djali ka sulmuar fizikisht babain/ Suharekë

18 qershor: Gruaja është sulmuar fizikisht nga burri i saj/ Rahovec

17 qershor: Gruaja është sulmuar fizikisht nga burri i saj/ Prizren

17 qershor: Burrë e grua janë përleshur mes vete/ Gjakovë

17 qershor: Gruaja është sulmuar fizikisht nga bashkëshorti i saj/ Malishevë

17 qershor: Një grua është sulmuar fizikisht nga dy burra/ Zveçan

16 qershor: Nëna është sulmuar fizikisht nga vajza dhe burri i saj/ Prishtinë

16 qershor: Gruaja është sulmuar fizikisht nga bashkëshorti i saj/ Deçan

16 qershor: Gruaja është sulmuar fizikisht nga bashkëshorti/ Istog

16 qershor: Gruaja është sulmuar fizikisht nga bashkëshorti/ Skenderaj

16 qershor: Gruaja është sulmuar fizikisht nga burri/ Mitrovicë e Veriut

15 qershor: Gruaja është sulmuar nga burri/ Fushë Kosovë

15 qershor: Gruaja është sulmuar fizikisht nga bashkëshorti/ Graqanicë

15 qershor: Gruaja është sulmuar fizikisht nga burri i saj. Obiliq

15 qershor: Gruaja është sulmuar fizikisht nga burri/ Prishtinë

15 qershor: Është arrestuar mashkulli kosovar/ Prishtinë

15 qershor: Gruaja është sulmuar fizikisht nga bashkëshorti/ Prizren

15 qershor: Gruaja është sulmuar fizikisht nga burri/ Rahovec

15 qershor: Gruaja është sulmuar fizikisht nga bashkëshorti/ Gjakovë

15 qershor: Gruaja është sulmuar fizikisht nga burri/ Malishevë

15 qershor: Nëna është sulmuar fizikisht nga djali i saj/ Mitrovicë

14 qershor: Gruaja është sulmuar fizikisht nga një mashkull/ Prishtinë

14 qershor: Gruaja është sulmuar fizikisht nga burri/ Prishtinë

14 qershor: Gruaja është sulmuar fizikisht nga bashkëshorti/ Prishtinë

14 qershor: Gruaja është sulmuar fizikisht nga dy burra/ Prizren

14 qershor: Gruaja është sulmuar fizikisht nga një burrë/ Pejë

14 qershor: Gruaja është kanosur nga burri/ Malishevë

14 qershor: Gruaja është sulmuar fizikisht nga bashkëshorti/ Mitrovicë e Jugut

Tjera nga autori:
1